Magnus Åbergsgymnasiet / Nyheter / 2021 / 09 / 14

Välkommen på Öppet hus!

Äntligen kan vi få träffa alla nyfikna niondeklassare på riktigt. Den 24 november bjuder vi in till Öppet hus på Magnus Åbergsgymnasiet!

Det har varit ett udda år för oss alla, nu är vi äntligen redo att bjuda in till ett fysisk Öppet hus igen. Den 24 november kl 17:30-19:30 öppnar vi dörrarna och välkomnar alla nyfikna elever och föräldrar. Ta möjligheten att se dig omkring, träffa proffsig personal och ställ dina frågor inför ett tryggt och spännande gymnasieval.

Under vår Öppet Hus kväll kommer du få se våra helt nyrenoverade lokaler och träffa elever och personal från alla våra gymnasieprogram. Studie- och yrkesvägledare finns på plats för att svara på dina frågor om gymnasiestudier.

Restaurang- och livsmedelsprogrammet bjuder på tilltugg och estetiska programmet står för underhållning och hotell- och turismprogrammet guidear dig runt i vår fina skola.

Vill du kombinera din gymnasieutbildning med en idrott? Lärare från nationell idrottsutbildning finns på plats för att berätta mer om detta.

Ta en fika i vårt fina nya café och häng med oss under en helkväll!

Hjärtligt välkommen!