Magnus Åbergsgymnasiet

MåGott

Hjärtligt välkommen till skolans restaurang MåGott, där elever från Restaurang- och livsmedelsprogrammet lagar och serverar lunch.

Här bedrivs undervisning för ungdomar som inget hellre vill än att arbeta inom restaurangbranschen. Alla våra elever befinner sig i olika stadier av utveckling och vårt motto är att ”här är det tillåtet att göra fel”, om det inte sker medvetet. Vi ber därför Dig som gäst, att ha respekt och överseende med detta.

Nu är vi kontantlösa och hanterar bara kort och våra egna matkuponger.

Bordsbokning görs via telefon öppetdagar mellan klockan 09-14. Tänk på att boka bord i god tid eftersom vi har begränsat antal platser.  Följ gärna vår Facebook-sida för aktuell information och erbjudanden.

Vi är och har alltid varit noga med hygienen och vi har även gjort en rad förändringar i vår lunchservering så att du som gäst tryggt kan besöka oss.

Öppettider MåGott VT2023

Vecka 13, 14 och 15: Stängt

Öppettider från och med vecka 16:

  • Måndag: Stängt
  • Tisdag: Stängt
  • Onsdag 11:30-13:00
  • Torsdag 18:00-21:00
  • Fredag: Stängt

 

Telefonen är öppen innan lunch från 09:00 och innan kväll från 16:00

Välkomna! 

Buffé 110 kr

2-rätters lunch 120 kr
3-rätters lunch 150 kr

Torsdagskvällar

Under våra torsdagskvällar serverar vi en À La Carte meny som eleverna i årskurs 3 tagit fram. Där kan ni som gäster välja fritt bland rätterna och dryckesalternativen som erbjuds.
För att kika på vår meny i förhand, besök oss på instagram eller facebook under namnet Restaurang Magott. Varmt välkomna!