Birger Sjöberggymnasiet / Nyheter / 2021 / 12 / 13

Välkommen på Öppet hus!

Missade du höstens Öppet hus-tillfällen? Nu erbjuder vi dig som är nyfiken på våra gymnasieutbildningar en extra chans! Den 18 januari har vi Öppet hus igen.

Tisdagen den 18 januari klockan 17:30-19:30 öppnar vi dörrarna till vår gymnasieskola och ger dig möjligheten att få svar på dina sista frågor innan gymnasievalet stänger för denna gången.


Se dig omkring i våra olika klassrum och yrkessalar, träffa våra elever och lärare som berättar mer om programmen och ställ dina frågor om studieplaner och utbildningar till studie- och yrkesvägledare på plats.


Öppet hus är ett jättebra tillfälle att känna in gymnasieskolan du är nyfiken på. Kan du trivas här? Hur är lärarna? Vilket program är rätt för dig? Vi har elevvärdar som guidar dig runt och berättar om livet på vår gymnasieskola.
Välkommen till oss, så hoppas vi besvara dina sista funderingar.

På plats finns:

Representanter från alla gymnasieprogram
Nationell- idrottsutbildning
Elevhälsan
UF
Studie- och yrkesvägledare

Det finns möjlighet att köpa fika i vårt café och kvällen till ära underhåller våra estetiska program.

Obs!

Vi kommer att följa de riktlinjer och rekommendationer som Folkhälsomyndigheten tar fram. Det innebär att vi med kort varsel kan tvingas att förändra upplägget för kvällen för att kunna genomföra den på ett smittsäkert sätt.